Yunnan Dian Hong Golden Rain (Jin Hao)

Yunnan Dian Hong Golden Rain (Jin Hao)

Tσάγια από περιοχές που φημίζονται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων με ειδικούς γευσιγνώστες που γνωρίζουν άψογα την τέλεια διαδικασία οξείδωσης για την παρασκευή του κάθε τσαγιού.
Τσάγια που εκχυλίζονται 2 έως 3 φορές.

Ένα από τα καλύτερα Μαύρα τσάγια της επαρχίας YUNNAN και συγκεκριμένα από την περιοχή Guizhou-Plateau. Εκεί φύονται τα αρχαιότερα τεϊόδεντρα και το τσάι μαζεύεται στην καλύτερη του εποχή (2nd flush). Μόνο κορυφές και τρυφερά φύλλα χρησιμοποιούνται για την συγκεκριμένη ποικιλία.

Κατηγορίες