Tσάγια από περιοχές που φημίζονται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων με ειδικούς γευσιγνώστες που γνωρίζουν άψογα την τέλεια διαδικασία οξείδωσης για την παρασκευή του κάθε τσαγιού.
Τσάγια που εκχυλίζονται 2 έως 3 φορές.
Ένα από τα καλύτερα Μαύρα τσάγια της επαρχίας YUNNAN και συγκεκριμένα από την περιοχή Guizhou-Plateau. Εκεί φύονται τα αρχαιότερα τεϊόδεντρα και το τσάι μαζεύεται στην καλύτερη του εποχή (2nd flush). Μόνο κορυφές και τρυφερά φύλλα χρησιμοποιούνται για την συγκεκριμένη ποικιλία.